foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Äntligen här! Hansen's Natural Cane Sodas finns nu i Sverige!

Publicerad 2010-04-12 10:51:53 i Receptbaser och matlagning


Nyligen skrev jag om Hansen's fräscha läskdrycker, och eftersom de använder rörsocker istället för majssirap som finns i vanlig läsk, så smakar Hansen's så mycket godare. Jag kan glädja alla med att de från och med denna vecka ska finnas att få ta tag i här hemma, och jag kan inte ens välja favorit eftersom alla är lika goda.


Rörsocker är nyttigare för kroppen...

Det är en unik upplevelse, varje smak är så specifik och ren att man verkligen känner att fruktläsken smakar ren frukt och inte en massa smakförhöjande tillsatser som lurar tungan. Fruktsallad varje gång du öppnar en burk....not bad if you ask me.


Så här vill jag att det ska kännas när jag dricker läsk...det gör ju det med Hansen's!

För den som älskar citrus är t.ex Grapefruit och Mandarin Lime friska och lätta, för de som gillar gammaldags Vanilla Cola så är Hansen's version dubbelt så god som den kända konkurrentens.. Man får ingen supersöt sliskig eftersmak av läsken, det är en fräsch upplevelse, helt enkelt. Ren vaniljsmak följd av fräsch sötma och bubblor...
Som läsk smakade förr i tiden.


Smaken av riktig vanilj kan aldrig ersättas av tillsatser..


Jag har aldrig fattat grejen med granatäpple förrän nu, Hansen's Pomegranate läsk har en len god smak utan den vanliga beskheten som jag är van vid. Med andra ord så har jag hittat något som jag kan bli väldigt beroende av!
När man knäcker upp en burk läsk med fruktsmak, så vill man ju uppleva frukt, lite sötma och lagom mycket kolsyra. Visst är det underbart att föreställa sig smaken av ren mango och apelsin... så får du exakt det när du dricker en klunk Hansen's. Klockrent...


Jag öppnade burken och kände färsk mango med en touch av apelsin..



Hansen's har varit med sedan 30-talet..


Det är underbart med produkter som har lite historia och som känns rejäla. Jag vill i alla fall köpa produkter som arbetats fram under en lång och noggrann process. Någon har slitit och tänkt ordentligt. När jag håller en burk i handen ska den ha ett fräscht unikt innehåll i en snygg förpackning..


Hansen's har varit med sedan 30-talet och jag har en känsla av att Sverige fått hit en dryck som kommer att förändra hur vi tänker på sötma i framtiden. En god läsk ska smaka friskt och vara lagom söt, och när man druckit upp ska man inte ha något som påminner om socker i munnen, eller hur?



för mer info går gärna och kolla in:
www.hansens.com

Massor med smak med få kalorier- vilken hit!

Publicerad 2010-04-09 11:47:59 i Receptbaser och matlagning



Smaksatt popcorn är senaste nytt inom snacks, och varför begränsa sig till lite salt när man kan äta popcorn med het chilismak? Från och med nu kan man välja och vraka!!

Nu har en superprodukt äntligen nått den svenska marknaden efter att ha synts på biografer runt om i landet. En liten smart burk full av god smak som är gjord för att smaksätta popcorn - Kernel Seasons- finns nu i 9 smaker och man kan använda det i alla möjliga sammanhang. Du kan sätta smak på popcorn precis efter eget tycke, utan att slänga ned en massa kalorier i snacksen. Bäst av allt- man kan använda den i allt möjligt som kryddsmör, kalla såser och dip, rakt ned i bakpotatisen, i salladsolja och dressing och varför inte i ugnsvarm baguette?


Sötad popcorn är en klassiker i Usa- Cracker Jacks banade väg för det redan 1893




Man kan köpa smaksatt popcorn överallt i Usa, bl.a i fina plåtburkar som man kan ge bort....


Det bästa med Kernel Seasons är den rena goda smaken och att en burk räcker väldigt länge.
Popcornet smakar så mycket godare och man behöver inte oroa sig för en massa onödigt fett.




Varför nöja sig med saltad popcorn när man kan käka superhet chilipopcorn?

Poppa flera förpackningar och bjud på flera goda smaker som dina vänner inte förväntar sig!


Popcorn kommer aldrig vara sig likt hädanefter!




Blanda créme fraîche med Kernel Seasons och hackad gräslök och gratinera bakade potatishalvor..

Kernel Seasons finns redan i många butiker i Sverige, 80 gr kostar c:a 49 kr och man kan köpa den direkt på Discshop på nätet också.
För mer info gå direkt till:
www.discshop.se


Popcorn crazy? Här kan man njuta av popcorn och semestra vid Canobie Lake Park, Salem-New Hampshire

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela