foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Candy MegaStore lockar fram barnet i oss alla!

Publicerad 2012-09-12 11:14:00 i

 
 
 
Minns ni hur det var att välja smågodis för sina hårt bevakade besparingar ( en sjuk massa 25-öringar) när man var sisådär 6-7 år gammal? Man stod och valde länge och noga innan man tömde sin lilla börs med slantar.. Nu kan man återuppleva dofterna och upphetsningen över alla underbara härliga val av godissorter på Candy MegaStore i Köpenhamn.
 
Candy MegaStore har två coola butiker mitt i Köpenhamn med massor av godis som lockar godisälskare i alla åldrar. Med en huvudbutik mitt på Ströget dessutom, är det full rulle från morgon till kväll med ett gigantiskt utbud läckert godis från bl.a. USA och Storbritannien.
 
Man blir så lycklig av att se hur de slitit med butikernas enorma sortiment, här tänker man nästan som inredare när man lägger upp allt i färger och sorter, men också med uppenbar humor och självdistans. Alla intryck är härliga att ta in, och deras Facebooksida  visar att de har en skön syn på godis och kundernas konsumtion. Man hittar allt för ungarna, men även en del för vuxna med glimten i ögat som hamnar under rubriken Candylicious:
 
Och nu hittar man en bikini som går att smaska på.. Kalas!
 
Är man frälst i något särskilt märke, kan man hitta det mesta här.  Alla klassiker, och dessutom matchar de gärna färgstarka karameller med seriefigurer och roliga tillbehör,
 
 
Mmmmmmm...Skittles av alla slag!
 
Butikerna i sig är så njutbara och deras Facebooksida är ett måste för alla som älskar godis OCH fin display. Man blir lite lycklig av att strosa runt i en tjusig butik, och här är det inte skor eller väskor som styr dina impulser utan rent SOCKER i lyxförpackning!
 
 
 
De är generösa också! De har utlottning på denna fina korg just nu, vinnaren utses den 15 september.
Gå in och följ Candy MegaStore på Facebook, så kanske du vinner lite socker idag.......

Ha en härlig dag med extra socker från oss!

http://www.facebook.com/candymegastore

http://www.candymegastore.com/


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela