foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Påsken finns på English Shop!

Publicerad 2011-04-07 12:02:00 i Receptbaser och matlagning
Vågar man äntligen ropa ett lågmält hurra över att våren kanske vågar visa sig, så ska jag börja leva mig in i påskkänslorna också. Här räcker det inte med lite påskris eller påskägg fyllt med vanligt lösgodis. Jag tycker man ska satsa fullt ut och köpa fantasifullt godis, gärna lite lyx om jag får bestämma. Det finns massor med skojigt i butikerna som är fyllda till bredden med våra barndoms härliga småägg, men också en hel del från USA, t.ex. Reese's, Hot Tamales, Mike n' Ike och Skittles i många smaker. Våga vara annorlunda och fyll ägget med spännande godissorter! Glöm inte bort att fylla ägget först med fina små chokladägg, gärna minst 60 % kakao.


Små fina chokladägg är en mycket god början...

Ett påskägg av mörk choklad med fina tryfflar till Påskharen själv..

Det är ingen hemlighet att jag vill ha vuxenchoklad, gärna ett ägg fyllt med riktigt fina tryfflar. Ett besök på Chokladfabriken är ett säkert kort, liksom NK Konfektyr. Vi vuxna är ju lite kräsna, men fin choklad passar även våra yngre påskharar.


Små påskharar kräva dessa ägg....

Engelsmännen är precis som amerikaner riktigt duktiga på att ta ut svängarna på påsken. På English Shop i Sverige finns allt möjligt fint påskgodis; presentkartoger, fyllda ägg, jelly beans mm.
Deras butiker är alltid fyllda från golv till tak med allt tänkbart inför påsken.
Vill du göra någon riktigt glad, shoppa loss där och glöm inte Cadbury's underbara fyllda ägg.


Cadbury's fyllda ägg är klassiker som alltid går hem..

Cadbury's presentkartonger med påskägg är en smart lösning- de är redan fyllda med godis, och väldigt omtyckta bland svenskar i alla åldrar.Cadbury's presentkartonger- snygga och lite lyxiga!

Tänk om man fick köra runt i ett Cadburyägg, tyvärr finns dessa bara i England och jag tror att man måste vara riktigt bundis med både Påskharen, Cadbury och Traffic Police UK om man ska köra runt denna underbara lilla bil. Killarna i Top Gear har säkert en åsikt om bilens utformning, men jag tycker den är härlig. Cadbury's eget lilla transportmedel

För mer info kolla in:
www.englishshop.se
www.cadburys.co.uk
www.chokladfabriken
http://www.nk.se/sv/nk-stockholm/avdelningar/nk-konfektyr/?cat=10Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela