foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Godaste varmchokladen kommer från Swiss Miss!

Publicerad 2011-03-08 15:17:21 i Receptbaser och matlagning
Visserligen utlovas det vårväder just nu, men det är tillräckligt kyligt för att man ska vilja ha en rejäl varm fika efter en promenad ut i vårsolen. Bästa varmchokladen just nu kommer från Swiss Miss, snabbchokladen man gör direkt i koppen med extra bonus att det ligger minimarshmallows i mixen. Den här varianten av amerikansk snabbfika är perfekt att ta med till jobbet, på utflykt och finns i flera olika smaker också. För den som är helt tokig i marshmallows finns Marshmallow Lovers, med extra av dessa små godbitar och är du förtjust i mörkare choklad så finns Rich Chocolate:Förpackningarna innehåller 10 portionspåsar, och kostar runt 35 kr ute i butik.
Det finns också en lightversion med mindre fett och lägre sockerhalt- Sensible Sweets- för de av oss som vill njuta utan att få dåligt samvete. Det är rätt bekvämt att ha flera smaker hemma, så man kan bjuda på något som passar alla smaker.Marshmallows är en smart produkt att ha hemma i alla lägen- man kan ha dem i varma drycker, till bakverk och efterrätter. När man väljer dem ska man tänka på att de ska vara av bästa kvalité, annars kan man inte grilla dem utan att de förvandlas till en sörja och förstör grillen. Kolla att de är av detta märke- Little Becky- så kan ni vara säkra på att de kan grillas, läggas i varm choklad och användas till bakverk mm. En påse Little Becky kostar runt 25 kr ute i butik just nu.


Är man riktigt Marshmallow-frälst, så är ju Fluff ett måste. Här hemma kan man hitta den i naturell smak och jordgubbsmak, de kostar runt 25 kr burken i butik. Perfekt att ha till glass, mellan tårtbottnar och såklart när man lagar proffsig Fudge och i frostings. Går man in på Passion for Baking, så använder Norges största matbloggerska Manuela Kjeilen just Fluff och Marshmallows i många av sina fantastiska bakverk. Jag gillar Manuelas gränslösa skapande och går in flera gånger varje vecka för att få inspiration och nya roliga idéer- hon upphör aldrig att överraska!  

För mer inspiration kolla in:

www.passion4baking.comwww.grays.se

www.grays.se

www.newsdesk.se/pressroom/graysOm

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela