foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Gray's Bakery - bästa bakverken för vardag och fest!

Publicerad 2011-05-24 12:07:35 i Receptbaser och matlagning


Bakverksbuffén i mina drömmar......

Det är en sann konst att skapa läckra bakverk som verkligen sticker ut i mängden, och på Gray's Bakery i Stockholm lägger man mycket tid på att ta fram de bästa versionerna av allt som känns trendigt och rätt både på fiken och hemma i stugorna. Det är en svår balansgång att klara, eftersom det är viktigt att nå fram med kända begrepp och trygga bakverk, men samtidigt inte verka tråkig och för konservativ. Jag tycker de lyckas så bra med att erbjuda alla sorters tårtor, cheesecakes, muffins och till och med efterrätter av olika slag. För den som letar efter enkla lösningar inför en stor bjudning, studentfest eller dop, så är det ganska skönt att strosa på deras hemsida för att få bra idéer. 


Lyxiga efterrättskupoler i olika smaker till fina bjudningen..

Helt nya i sortimentet är kupolerna, lätta fluffiga efterrätter med goda fyllningar. Perfekta när man ska servera många, men ändå göra det lätt för sig. Det är smart att det finns flera smaker och utseenden på dem också, de är lätta att skilja på....


Allt det bästa i en tårtbit....

Jag har en favorit, jag erkänner det glatt också. Brownie Cheesecake är en kombination av allt det bästa i sötsaksväg, seg browniebotten med supergod cheesecake toppad med chokladsås och chokladbitar. Om man är lite velig när man ska välja något, så är detta en given hit!

Gray's Bakery säljer inte direkt till butiker än så länge, men finns via grossisterna Martin Olsson, Axfood/Dagab, Servera och Menigo. 
För mer info gå till:

www.graysbakery.se

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela