foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Naturens hemliga vapen är här- BLK!

Publicerad 2012-05-28 10:16:39 i Receptbaser och matlagning
Nyligen kunde man läsa överallt om det nya hälsovattnet BLK, eller blk. som det står på flaskorna.
Självklart är det många som undrar man om det verkligen finns utrymme för ett nytt vatten som säger sig göra under för hela kroppen. Vad man vet med säkerhet är, att alla vatten med vitaminer som står prydligt uppradade  i butikskylarna och på gymen, innehåller massor med socker och väldigt lite ( om alls något) av det som utlovas i reklamen. Och är något jag skulle undvika när jag tränar och ska äta rätt, så är det extra socker, vilket finns i alla färgglada vitaminvatten. Tänk er själva, man går och tränar i en timme eller så, så sabbar man alltihopa med en flaska socker?? Nä, skulle inte tro det!

Jag har provat vattnet själv i ett par månader och märkt stora förbättringar som är tydliga. Man orkar mer, man mår så mycket bättre och allt påverkas i hela kroppen. Hår och naglar stärks, magen mår bättre, huden får lyster....För de andra som testat (familjen är helt såld på BLK) så märker de dessutom av att de har lättare att koncentrera sig och orkar på en helt annan nivå. 

Vad är då BLK ?

BLK är ett nytt vatten framtaget för att konkurrera med marknadens alla vitaminvatten som är laddade med socker och tillsatser. Fulvosyra tillsätts i källvatten, och har över 77 mineraler som kan avgifta kroppen från bl.a. tungmetaller och gifter och hjälper till att ta upp vitaminer och näringsämnen. Det är ett smart sätt att läka och ta hand om kroppen utan att få i sig en massa oönskade kalorier och färgämnen.

När man har varit sjuk, hängig, tränat eller festat så är BLK är en perfekt återställare. Är man klok så dricker man den innan man utsätter sig för påfrestningar så att kroppen är garderad. Fulvosyran behöver vi varje dag, den finns inte längre naturligt i allt vi äter, så vi bör försöka få i oss det på annat vis.

Fulvosyran ger vattnet den svarta färgen, många reagerar på färgen och tror att BLK smakar annorlunda än vanligt vatten. Men det smakar som vanligt vatten, fast fräschare. Det färgar inte av sig på tänderna, något som många tror.

Svenskar är både kräsna och misstänksamma mot färgämnen och tillsatser. BLK ger dem tillfälle att välja en dryck som hjälper kroppen att hitta en bra balans i tillvaron där man stressar och äter mat som inte är vidare nyttig. BLK är Functional Food när det är bäst. Om man vill ta hand om sig och vara garderad, så är fulvosyra en bra hjälp på vägen.

Testa BLK när du håller igång, vad det än må vara ( särskilt nu under student- och sommarfester!)
Tänk på vad du stoppar i dig, det kan bli första steget till ett roligare och sundare liv!