foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Det våras för färgglädje i köket!

Publicerad 2013-02-26 10:40:00 i

Efter en lång mörk vinter som aldrig verkar ge sig, känns det så glädjande att se att inspirationen ändå flödar över hela världen och att det går i starka färgers tecken. Efter att ha besökt Fancy Food Show  i USA och Konfektyrmässan ISM i Köln, kan man konstatera att alla längtar efter sol, värme och regnbågsglädje i mat och bakverk. Vi behöver en rejäl kick just nu!
Cake and Cookies kan man lära sig allt om hur man skapar sagolika tårtor i alla tänkbara färger, här är man så skicklig att hela tårtan blir konst rakt igenom!
 
Cakes and Cookies lär dig hur man gör äkta konstverk!
 
Om man längtar efter att göra om i köket, så kan man åstadkomma en hel del med små medel. På Åhléns, Lagerhaus, Ikea och NK hittar man massor med snygga kökstillbehör som man helst vill ha framme. Snygga mixerskålar får mig att vilja baka oftare. Lägg till snygga muffinsformar, tårtfat mm- just nu är det viktigt att hitta tillbaka till lusten och energin som vi tappat i vinterns mörker..
 
Snygga mixerskålar får mig att vilja baka oftare! Dessa godingar inköptes i USA.....
 
 Vi ser alltmer färgstark dekor i form av glittersocker och häftig glasyr. Många nya färger har tillkommit, och på bl.a.  The English Shop hittar man Wiltons sortiment med häftiga baktillbehör. På NY Cake i USA finns varenda tänkbar färg och grovlek dessutom, är du i NYC är det väl värt ett besök om du är baktokig som jag. Kolla in färgkartan här och fundera på vilka häftiga färgkombinationer du skulle vilja jobba med:
 
 
 
 
 
 
Färgstarka glittersocker av alla sorter finns på The English Shop i Sverige och NY Cake  i USA.
 
En snygg mixer som piggar upp köket i en häftig färg, är på mångas önskelista. Kitchen Aids klassiker finns nu i många färger och mönster som kan passa i alla möjliga kök- och blir en uppskattad present till den hängivna kocken. Hade jag denna härliga juvel, skulle den stå på hedersplats i mitt kök! 
 
 
 
 Kitchen Aid har helt underbara köksmaskiner- toppenpresenten som ska stå framme i alla kök!
 
Cake Appreciation Society visar vägen med härligt tokiga tårtor, gärna med vansinniga mönster som påminner om något ur Alice i Underlandet. Har man tid att sitta och pilla, varför inte? Kolla in deras dekortips och hitta mer inspiration och bilder som visar vägen till färgsprakande bakverk inför vårens alla fester och fikor.
 
Cake Appreciation Society spar inte på krutet när de dekorerar....
 
För mer inspiration, kolla in:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela