foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

BLK- framtidens hälsovatten!

Publicerad 2012-10-24 15:23:00 i Receptbaser och matlagningJust när man trott att man sett allt i form av olika mineral och vitaminvatten, så kommer en helt ny smart produkt som både överraskar och infriar löften om hälsosam behandling av hela kroppen.

Den nya produkten BLK är ett nytt vatten framtaget för att konkurrera med marknadens alla vitaminvatten som är laddade med socker och tillsatser. Man har upptäckt vattenkällor i USA som innehåller stora halter av fulvosyra med över 77 spårämne som kan avgifta kroppen från bl.a. tungmetaller och gifter och hjälper till att ta upp vitaminer och näringsämnen. Dessutom innehåller vattnet specifika antioxidanter. Och det finns dokumenterat...Vattnet innehåller alltså fulvosyra - som gör drycken naturligt svart- som har en mängd fördelar för vår hälsa. Systrarna Wilkie bakom BLK berättar:

- Forskarna kallar fulvosyra mirakelmolekylen, eftersom den är så liten och då kan kroppen ta upp spårämnen lättare. Det märks också utanpå kroppen att man dricker BLK; vattnet ger ditt hår, naglar och hud synbar lyster. Det fungerar också som en kur mot baksmälla och förkylningar! Drycken smakar precis som vanligt vatten, men är full av hälsosamma fördelar som andra drycker saknar.

Nu har man ju hört liknande historier förr och undrat vad oddsen är att det verkligen finns något som kan göra så mycket nytta. Egentligen så är ju den vetenskapliga faktan så begriplig och enkel att jag inte kan låta bli att svepas med. Men hur kommer det sig att så många i USA och Kanada redan hakat på, och vi här hemma inte fattat?

 - Jag är säker på att det bara är en tidsfråga tills folk läst på om fulvosyra. När de fattat, kommer man hitta  BLK överallt. Vi vet BLK är framtidens hälsodryck, helt enkelt, säger Jacqueline Wilkie.

Nyligen släpptes en studie som påvisar att BLK är en av de få drycker som kan påstå att den har antioxidant effekt. Och snart blir det allt svårare att sälja färgglada sockrade hälsodrycker som inte kan bevisa detsamma.

BLK-bilen syns nu överallt i USA...

Jag tror att vi bara sett början på en hälsosammare livsstil - även bland konsumenter som inte varit så upplysta. Visst märker vi att butikerna fyller hyllorna med mer Functional Foods än någonsin..

Det sätt som folk äter har ju förändrats mer under de senaste 40 åren än under de föregående 4000 åren. Kommersiella odlingstekniker, inklusive användning av bekämpningsmedel, konstgödsel eller genmodifierade organismer (GMO), har gjort att frukt, grönsaker och kött saknar ekologiska makro och mikro spårämnen och mineraler. Faktum är att dagligvaruhandeln I USA inte ens säljer mineralrika livsmedel längre. Upptäckten av rika fyndigheter av livsviktiga syror kan vara det som sparkar igång en hälsosam ” buzz” kring vad vår mat saknar och hur vi måste tillgodogöra oss näringsämnen och bli ett friskare folk. För även om de flesta moderna jordbruksmetoder producerar livsmedel som verkar nyttigare, är den sorgliga sanningen att de är mycket mindre näringsrika än vi tror - många "nyttiga" produkter med smart marknadsföring är ofta laddade med skräp. Färgstarka grönsaker kan t.ex. vara just det- färgstarka, men helt utan näring.

 

Hur mår man av att dricka vatten med fulvosyra? Så här säger forskare:

-Fulvosyra kan både balansera och ge energi åt cellens liv och biologiska egenskaper när det kommer i kontakt med cellen. Om den enskilda cellen återställs till sin normala kemiska balans och elektriska potential, har man ju gett cellen liv där död och sönderfall normalt skulle inträffa. Det beror på förmågan hos humussyra att bryta ner saltsyror som lagras i cellmembranet, och förmågan hos fulvosyra att transportera näringsämnen in i cellen och spola toxiner ut ur den. Fulvosyra och humussyra kommer att bryta banden av oorganiskt material och omvandla dem till organiskt material, inklusive strålning och olja, och ta bort dem från kroppen. En sorts detox på högre nivå, kan man lugnt säga....Räkna med att du blir piggare, orkar mer och står emot höstens förkylningar bättre.

Okay, I get it. Som en armé av sjukvårdare genom hela min kropp när jag behöver det som mest. Och hur smakar BLK då? Nu kommer den stora överraskningen...Som vanligt fräscht vatten på flaska. Blandningen med kanadensiskt källvatten ger det lilla extra. Är detta ännu en fluga? Nja, till alla skeptiker kan jag bara säga: Vitaminvatten innehåller färgämnen, tillsatser och MASSOR med socker, så vad vill du helst ge din kropp?

BLK - Kom ihåg namnet, finns snart i en butik nära dig.

Kolla in:

www.getblk.com

 

 

 

Kommentarer

Postat av: Ann-Sofi MATSAFARI

Publicerad 2012-10-24 18:06:14

Vilken grej!

Svar: Jag har druckit det nu ett par månader och kan konstatera att jag skuttar runt med energi och ork jag inte hade innan. Idag ska jag klippa mig IGEN, för mitt hår växer som bara den. Hoppas kunna stå emot alla förkylningar också.....
Emily Gray

Postat av: Eva

Publicerad 2012-11-04 09:57:17

Hej!
Var kan jag köpa BLK?
Tack på förhand för svar.
Varma hälsningar
Eva

Svar: NK, CityGross, Ica Lindhagen, Ica Liljeholmne och en del andra ICA-butiker. Fler och fler tar in den!!
Emily Gray

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela