foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Kernel Season's goda popcorn är här!

Publicerad 2011-09-12 10:04:24 i Receptbaser och matlagning


Supergod smaksatt popcorn - det allra senaste inom snacks

Nu har supergoda Kernel Season´s Popcorn nått Norden, och det efter deras goda popcornkryddor gjort succé här hemma. Det fina med produkterna är att man får mycket smak utan en massa onödiga transfetter och jämfört med andra snacks, så är ju popcorn fiberrikt. Det blir ett ganska lätt val när man blir sugen på fredagsmys, man kan käka Kernel Season's med gott samvete...
Smakerna som kommer är bl.a White Cheddar, som smakar som mild krämig cheddarost - min grannes lillkille beskrev smaken som MUMS!! VILL HA MERA!!, och så finns det en kryddigare smak Chipolte Nacho, en stark och rökig variant för den som gillar TexMex-mat. Det bästa med dem är att de är lätta och fräscha, utan en massa pulver i påsen eller på popcornen - man blir inte helt nedkryddad själv när man äter dem.


Vad vore fredagsmyset utan popcorn?


Kernel Season´s kan verkligen det där med smaker, deras popcornkryddor finns på många SF-biografer i småburkar och den större versionen för konsument finns i många matbutiker och på nätet, bl.a Discshop.

Popcornkryddor, smaksätt med din favorit och använd i dressingar och matlagning..Popcornkryddorna finns i många smaker och man kan använda dem till mer än bara popcorn. Testa att ha dem i din hemmagjorda dressing, på bakpotatis och på varma grönsaker. Ett smart sätt att få mycket smak med lite kalorier.

Min favorit är nog Parmesan & Garlic, det finns ju inget den inte passar på.  Vad gäller nya popcornet, det kommer fler smaker med tiden, och jag hoppas att Sweet & Salty är näst på tur. Lite sälta och knäckaktig i smaken. Den är beroendeframkallande, för att uttrycka det milt. Men man behöver ju inte ha dåligt samvete när det är popcorn, a little goes a long way....
Popcorn i tre smaker, en självklarhet för oss jänkare...kolla mer:

http://www.kernelseasons.com

http://www.discshop.se/search.php?q=kernel

http://www.grays.se/


Kommentarer

Postat av: Anette

Publicerad 2011-11-28 19:08:09

Tänkte bara höra vad du skulle använda för svensk produkt istället för "SHORTNING"?

Svar: Bra fråga, det är veg.fett, Kolla med English Shop, tjejerna kan allt där. 086404404.
Emily Gray

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela