foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Japansk snabbmat i London gör mig lycklig

Publicerad 2009-08-15 11:03:59 i Receptbaser och matlagning

För de av er som är lika tokiga i riktigt bra sushi som jag och hela min familj, så är ett besök på Yo!Sushi en självklar del av Londonresan. Yo!Sushi finns ju överallt och det som gör det så trevligt och prisvärt är just att samtliga ställen håller hög kvalité vad gäller mat och service. Favoriten för vår del är alltid Yo! Sushi på Fifth Floor på Harvey Nichols i Knightsbridge. Sushin är alltid perfekt, de varmrätterna utsökta och personalen månar om gästerna på ett sätt som känns äkta, här smöras det inte utan det är äkta omsorg som gör gästerna glada och avslappnade. Man kan alltid passa på och kändisspana ( för här syns en del bekanta ansikten) och efteråt kan man shoppa inne på Harvey Nichols egen matbutik som är en himmelsk upplevelse för alla som uppskattar läcker mat.  

              

Det bästa med att sitta på Yo!Sushi är ju att allt man kan tänkas vilja ha rullar förbi i lagom takt, Sashimi, Sushi, Sjögräsrullar med anka & hoisin, och varma rätter som Chicken Katsu, Dumplings och efterrätter. Man kan också beställa rakt ur menyn om man skulle sakna något, och man hinner knappt blinka så är man serverad det man önskar.

              

Personalen jobbar oavbrutet med att göra nya rätter, fördela dem på faten och tidsmärka alla locken så att de vet exakt hur länge rätterna varit på rullbandet. Man kan alltså räkna med att allt är av yppersta kvalitén och att det man äter är toppfräscht.  Man kan sitta länge och bara njuta, dricka en kall öl och äta gott på YO!. Det ger hela dagen en härlig känsla av nyttig lyx - och priserna är helt okay. 

                      
Favoriten bland varma rätterna - Katsufat med kyckling, lax och pumpa

Det finns såklart en hel uppsjö av konkurrenter, men låt er inte luras. Vi har gjort misstaget att gå på Itsu vid ett par tillfällen, i hoppet om att de börjat fatta att de, som alla andra är mitt i en Credit Crunch. Itzu har rullbandsushi-koncept även de, men den stora skillnaden är att priserna är löjliga, personalen snorkig och nonchalant och man känner som gäst att man blir tvungen att påminna personalen om att de faktiskt JOBBAR. De ägnar gärna tid åt att prata med kompisar som råkar äta där när ägaren är borta, och tittar lite irriterat på gästerna som ber att få beställa dricka. Klart som tusan att dricksen uteblir från den notan, medan vi gärna lägger både dricks och en drös tacksamma ord över personalen på Yo! Sushi.
Chefen på Yo!Sushi på Harvey Nichols som är en riktig pärla, berättar att under hennes 11 år på företaget så har konkurrenterna försökt stjäla henne vid ett flertal tillfällen, men hon stannar för att Yo! är de enda som håller hög standard och förändras genom åren. Dessutom följer de utvecklingen och ger kunderna massor med schyssta erbjudanden,man kan räkna med både sommarrabatter och avdrag på notan vissa dagar i veckan! Blue Mondays är t.ex måndagar där du betalar det lägsta priset per fat oavsett vilket fat du väljer. 
Visserligen var det bara en vecka sedan jag satt och åt lunch på Yo!,
men jag känner att det är dags att att flyget tillbaka till London..

Yo!Sushi finns i hela England, Irland, Ryssland, Malaysia och Mellanöstern.  Har du ont om tid kan du alltid passa på äta Yo! på flygplatser och tågstationer runt om i England. För mer info gå in på www.yosushi.com

                 
                                   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela