foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Vårens vackraste tårtdekor finns på The English Shop

Publicerad 2009-03-31 20:19:07 i

                       

Titta noga på bilden, visst är blommor vårlika och vackra? De är ätbara också, och vill du göra fina tårtor, muffins och kakor så ta en titt förbi The English Shop i Söderhallarna eller deras butik på Plantagegatan i Göteborg. De har en hel avdelning med Wilton' s tårtdekor, glittersocker och karamellfärger i regnbågens alla färger och bäst av allt- äkta Butter Icing och Betty Crocker Frostning så att du kan göra proffsiga konstverk till bröllop, dop och barnkalas. Varför inte baka små kanintårtor och kycklingmuffins till barnen...
 
Bjud på en Påsktårta i underbara färger:


foton: www.wilton.com

Pass på och köp andra smarta ingredienser som färdig sockerdekor med Mupparna, äkta vanilj på flaska, och Condensed Milk som man måste ha om man t.ex ska lyckas med Key Lime Pie. Om du vill ha baktips och inspiration inför skaptagen, gå in på www.wilton.com
Hela traditionen med supertårtor i England och Usa är så stor och jag tycker att det är på tiden att vi anammar fantasifulla bakverk här hemma. Tänk färg, tänk höjd, tänk läckra motiv och fyllningar.
Det är mycket lättare än man tror att bli en fullfjädrad tårtkonstnär,särskilt när man får roliga idéer och lösningar. Kolla mina favoriter för kalasen:

  Litet för de vuxna också, Mini Cheesecakes med hallon och choklad:Med bakverk som dessa blir man säkert poppis, det är ju kul med det lilla extra. Släpp loss fantasin det är vår!
För mer info: www.englishshop.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela