foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Fräscha läskdrycker med naturliga ingredienser på gång...

Publicerad 2009-10-20 10:51:49 i Receptbaser och matlagningNu kommer snart Hansen's Sodas till Sverige, och de ligger helt rätt i tiden. När hälsodebatten är i full gång och man råder konsumenter att undvika onödiga tillsatser och färgämnen, så tar Hansen's ledningen genom att tillverka massor med olika drycker med naturliga ingredienser och godaste smakerna dessutom. Hansen's har funnits sedan 30-talet, och har en härlig gammaldags familjeägd känsla över företaget som gör att läsken utvecklats med en fingertoppskänsla för trender och smaker.
Jag har bloggat om drycker som innehåller rörsocker instället för majssirap, och det kommer att bli allt vanligare att man väljer rörsocker i sina produkter för att ge en renare nyttigare dryck med en lagom söt smak.
Favoriten för min del blir svår att välja, jag är helt såld på Mandarin Lime men kan inte låta bli Creamy Root Beer eller Cherry Vanilla för den delen....sedan var det ju gott med Raspberry...nej- jag kan inte välja!

När min nyttiga anda faller på finns det en hel rad helt sockerfria versioner också. De smakar lika gott som de med rörsocker, vilket är rätt ovanligt. Amerikanska klassiker av detta slag sabbar inte bra produkter med syntetiska ingredienser - här jobbar man med naturliga essenser som förhöjer smaken istället.


Det är smart av Hansen's att lansera en dryck med endast 90 kalorier, den är ett bra ett bra mellanting mellan dietläsk och mineralvatten. Den är gjord på mineralvatten och färsk fruktjuice och finns i ett par olika läckra smaker.
Friska iste-läsk har de också, gjorda på grönt te i coola brukar som jag bara måste ha i mitt kök. De har smakar så fräscht och har den snyggaste designen jag sett på en burk på länge....Jag ställer mig ofta rätt tveksamt till frågan om barn ska dricka saft överhuvudtaget, men de gånger man ska på utflykt eller ha kalas och vill välja en nyttigare version på safttetror for barn, har Hansen's ett bra alternativ som
är naturligare och nyttigare än läsk och saft:Jag ska i alla fall ha en hel uppsättning Hansen's sodas hemma, det känns helt okay att festa loss på läskedrycker
som är så här nyttiga......

Kolla in mer om Hansen's:
www.hansens.com

Kommentarer

Postat av: Rucola

Publicerad 2009-10-22 14:23:56

kommer det komma en med cola smak också?

Postat av: emily gray

Publicerad 2009-10-22 16:15:31

absolut!!!!

Vanilla Coke!!

Postat av: Helena

Publicerad 2009-10-27 10:32:10

Mums! Måste testa :)

Postat av: Ulla

Publicerad 2009-10-28 10:29:41

Hansen´s har jag aldrig hört talas om, men nu ska jag hålla utkik efter det. Jag gillar mat och dryck med mindre tillsatser. Vi får i oss tillräckligt ändå.

Postat av: emily gray

Publicerad 2009-10-28 11:05:41

Eller hur, och jag är lite svag för läsk och har dåligt samvete för det. Kan man minska skräpet och välja nyttigare utan att gå på en massa lightgrejer så är det toppen!

Postat av: Emmaa

Publicerad 2009-11-18 17:46:27

Vad gott det verkar! Kiwi jordgubbsläsken skulle jag allre helst vilja testa! Vad skulle detta komma om det kom till Sverige då? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela