foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Welcome to the Club!!

Publicerad 2010-06-21 21:19:15 i Receptbaser och matlagning


Summerdown Peppermint Creams


Jag har länge beundrat engelska företag som sprider glädje i form av olika kreativa och smakfulla klubbar. Äntligen kan man nu i Sverige bli medlem i en chokladklubb som ser till att man uppdateras med ny intressant choklad varje månad. Home Entertainment har flera roliga klubbar för choklad, kaffe och pyssel, och jag fastnade i en hel timme på chokladklubbens sidor. Club Choklad är som den Hemliga trädgården, man går in och upptäcker en hel värld man inte visste fanns innan. Man kan botanisera bland underbara chokladpraliner och kakor, drickchoklad gjort på världens finaste kakaoböner, det finns allt man kan drömma om. Som Summerdowns Peppermint Creams som smälter i munnen som de fjäderlätta mintkyssar de är.


Club Choklad tycker att en picknick enbart av choklad är det enda rätta...jag håller med!


Tänk er att man får ett paket som innehåller allt man behöver för den där ljuva sommarutflykten, till och med det har Club Choklad tänkt på. Stora paketet  "Chokladpicknick" som råkar vara denna månads medlemspaket, är en underbar kombination av knapriga engelska havre chokladkakor, drickchoklad, chokladkakor och frukt och nötter i choklad. Missade någon att detta handlar enbart om choklad?Perfekt till kaffet är Kahluakakan gjord på fin mexikansk Criollochoklad och fylld med Grand Marnier, Kahlua och Malibulikör till en krämig tryffel. Jag kan tänka mig att detta är en perfekt choklad att ge någon som älskar avec till kaffet, chokladen är ju en avec i sig.

Ändå sedan jag var liten har jag älskat att göra varmchoklad på fin kakao, och ni kan tänka er vilken chokladtripp det blir att göra varmchoklad på Santanders colombianska kakao som består av riven choklad. "Intensiv, fyllig och krämig med ren kakaosmak som smakar som den dricks i Colombia" - jag behöver inte övertygas- jag vet vad jag ska smutta på nästa regniga sommarkväll.
Mer läckerheter från Santander i Colombia

Vill man vara lite snäll kan man dela med sig och bjuda hem vänner på chokladprovning. Santander har ett chokladprovningspaket på Club Choklad som blir ett roligt sätt att upptäcka nya smaker och tillsammans lära känna skillnader mellan olika sorters choklad. Lite dekadent och allmänbildande på samma gång.
Man får en smart  produktfolder som vägleder gänget genom hela chokladprovningen, det är alltid kul att lära sig något nytt om en sådan viktig del av kostcirkeln, eller hur?

Ett tips är att ge bort ett medlemskap till någon som man tycker om, tänk vad häftigt att få nya praliner varje månad - det skulle bli lite lättare att gå ur sängen...

För mer info gå till:
http://www.homeenter.com/cds/showpage.asp?nodeid=786559Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela