foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Snygga saker ska synas i köket!

Publicerad 2010-11-23 15:24:09 i Receptbaser och matlagningNär man ska skapa funktionella ytor i äldre opraktiska kök, så är det fiffigt att utnyttja varenda vinkel och vrå till trendig och praktisk förvaring. Lite cafékänsla i hemmet, med kaffemaskin och alla favoritkopparna och kannorna framme - inte alls så rörigt som det låter utan mer åt hållet mysigt. Liknande lösningar ser man på bl.a på Ikea, nu är det gott om rostfritt stål och blanka luckor som reflekterar ljus i små kök.
Färgklickar är räddningen i mörka vintern- satsa på färgstarka kastruller och grytor. Trenden håller i sig så det finns versioner i många prisklasser, men klassikerna från Le Creuset är mina personliga favoriter.
Ställ fram favoriterna - skylta med det du älskar! Man kan göra som ovan och rama in en hylla med lite extra lyx, ställa fram sina snygga koppar och godaste kexen för att markera att fikatime is anytime.
Hitta din färg och använd den som accent där du ska skapa god mat, och varför inte helkakla runt diskbänken så att det vackra kaklet får dominera? Jag gillar hur man skapat en varm och mysig hörna för disk och porslin - snyggt och inbjudande i en av mina favoritfärger. Ta en titt på spännande lösningar med kakel som kan förändra ditt kök och annat som kan ge köket en färgkick:

http://www.firedearth.com/

http://www.kakelspecialisten.se/

http://www.lecreuset.se/

http://www.cervera.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela