foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Kaffe, vitaminer och choklad när man behöver dem som mest...

Publicerad 2011-02-02 10:47:34 i Receptbaser och matlagningNog läste många om den nya trenden med inhalatorn som Dr David Edwards tagit fram, där choklad, kaffe och annat gott kan inhaleras utan kalorier eller fett. Produktserien som kommer till Sverige heter Le Whif, och det finns även vitaminer som man kan ha när som helst när energin tryter. Fördelen med hela serien är att man får ut partiklar rakt ut i blodet- man sväljer ju inte dessa och behöver därför inte vänta på att de ska brytas ned i magen.


Le Whif 3-pack med 3 smaker

Smarta Edwards tog fram insulin som inhalator och insåg raskt att detta kunde vara vägen till en hel rad andra påfund. Nog är det smart att kunna smaka på choklad utan att betala priset..så att säga.
Det här måste ju vara varje bantares dröm -
To Eat or not to Eat...that is the question
..


Le Whif i 3-pack..

Le Whif Choklad finns i tre smaker, choklad, choklad/hallon och choklad/mint. För mig innebär det att jag kan skippa After Eight och ha min efterrätt med mig överallt med blott 1 ynka kalori per hylsa med 8 inandningar choklad.Le Whif med kaffe- motsvarar 24 koppar kaffe

Le Whif med kaffe är ju supersmart för alla som är ute och åker i arbetet- när man som bäst behöver kaffe men inte hinner stanna längst vägen så har man ju motsvarande 8 koppar i en Le Whif-hylsa. Tänk er alla studenter som sitter och skriver tentor- snart kan man ha pennor OCH kaffe, choklad mm i samma pennfodral.

Jag tycker choklad/hallon smaker exakt som en lyxig tryffel, och det känns knappast som man trillat dit med Le Whif - man blir nöjd utan att sockerdemonen vunnit över en igen!

Le Whif kommer snart ut i butikerna i enportioners-hylsor ( 8 inandningar) och även i 3-pack med en smak och även i 3-pack med 3 smaker av alla chokladvarianterna.

Håll utkik!

För mer info kolla:

http://www.lewhif.com/
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1350817/Le-Whaf-Now-theres-food-dont-eat-INHALE.html

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8473202.ab


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela