foodhappy

Välkommen hit för inspiration, tips och matglädje!

Orville Redenbacker's Pop Up Bowl- en kaxig smart uppstickare!

Publicerad 2012-02-17 11:29:23 i Receptbaser och matlagning

 

För alla som älskar smaskigt popcorn utan strul, kan jag meddela att Orville tänkt till igen. Och för alla er som tycker det är lite opraktiskt med superheta mikropåsar som skållar fingrarna, så är räddningen här.

 

Nu finns det äntligen mikropopcorn som poppas direkt i en påse som blir en smart skål. Man poppar, öppnar och ställer det på bordet, och slipper disk och extra fixande. Popup-skålen ser dessutom precis ut som bägarna man får på bio. Orvilles popcorn är ju samma märke man får på alla SF-biografer i Sverige, så det är lite kaxigt att kunna göra sin egen biopopcorn hemma.

 

Jag gillar att bjuda alla på popcorn hemma och tycker att det blir lite fräschare om alla får en egen skål, det ser ju läckert ut också. Den version som finns ute nu är med smaken Movie Theatre Butter, med extra smör, därför är det ännu bättre att allt stannar i en pappskål som man kan slänga efteråt. Den här sorten är vad man kallar för popsäker, den poppar jämnare och man behöver inte stå och passa popcornet. Det blir jämnt och perfekt poppat varje gång. Det serveras i en stadig rejäl behållare, så det är ingen risk heller att man spiller.

 

Min lilla mamma kommer att gilla Pop Up Bowl, för att " it doesn't make a mess". Nåja, äpplet faller inte långt från trädet, men det har ni ju redan fattat...

 

Kolla in mer om Orvilles goda popcorn:

http://www.orville.com/pop-up-bowl

Kommentarer

Postat av: Johan

Publicerad 2012-02-20 00:02:55

Det sämsta med Sverige är att vi är så insnöade med våra "hederliga" varianter som Coca Cola, Fanta och Sprite. När man kommer till USA, så får man en smärre chock, det finns läsk sorter som man aldrig hört talas om. Och egentligen bör man ju inte smaka sorter som man inte kan få tag på här i Sverige, som tex Canadian Dry Ginger Ale..hittar det ingenstans(!!!)

Svar: Vi vet, har haft i den i sortimentet. Boylan's Ginger Ale är mycket bra kan vi avslöja!
Emily Gray

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily Gray

emily@grays.se www.grays.se www.mynewsdesk.se/pressroom/grays

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela